Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: Moje blábolení+jídlo

středa 10. dubna 2013

Moje blábolení+jídlo

(Doporučuji pustit k tomuto článku, navede vás to na pohodovou vlnu:D...miluju ten song)

Ahoooj
Že by se počasí konečně umoudřilo? Teda, u nás si to z nás dělá trošku prdel, chvíli prší, pak vysvitne sluníčko, ale nebudu si stěžovat, je to lepší, než sníh, že jo.

Začala bych mou příhodou ze soboty. Můžeme to nazvat "Blondýna renovuje". To jsem si totiž řekla, že sundám ze zdi nástěnku a obraz. Obraz dám místo nástěnky a místo obrazu zrcadlo. No, tak dobrý. Nástěnka sundaná, sundávám obraz a ono oooops. Obraz jsem urvala :D A na to volné místo, kde ten obrazl byl, to zrcadlo stejně nejde dát, takže mám teď úplně holou zeď. Ach ano, super! Musím to opravit. :D


Dále bych vám chtěla poděkovat za přízeň, už tento blog, s úplně nesmyslnýma článkama (no co!) zobrazilo přes 10 tisíc lidí, což je pro mě moooc velké číslo,takže díky!:)

A teď k náplni článku a to jsou fotky. Ale musíte přežít jejich kvalitu, protože většinou to fotím mobilem, který ani nezaostřuje (kvalita nokia,no jo)  a při horším osvětlení je to katastrofa. Musím ale uznat, že někdy mu asi přeskočí a fotí hezky. Ale jen někdy!
Mám sice foťák, ale ten mnohdy fotí ještě hůř než mobil (teď si říkáte, co to mám za šunky) a občas se mi prostě nechce udělat pár kroků navíc, abych jej vzala.
A přijde mi naprosto zbytečné si kupovat zrcadlovku jen kvůli blogu. Nebo proto, abych byla rádoby fotografka, která to vůbec neumí, ale má zrcadlovku, takže jo, teď jsem borka. Omlouvám se některým, ale je to tak, nechápu, proč utrácej tolik peněz za něco, s čím neumí. Tím ale netvrdím, že nejsou vyjímky, někdo fotí moc hezky a tu zrcadlovku má 'právem'
Cha, to jsem ten foťák vzala :D V poslední době jsem si oblíbila tento sedmizrnný rohlík (nahradil kaiserky), který si různě obložím a dám si tam ledový salát. Mňamka :))
 V pondělí, to jsem snědla celou tabulku, ale asi po sto letech. Tuto oreo jsem měla poprvé a hrozně mi chutnala. Noo, takže čokoládu zase nějakou dobu neuvidím, tato velká porcička mi stačí na dlouhý čas. Ale byla tak dobrá, že jsem o tom všem psala :D

 Učení matematiky, lineární rovnice. Kafíčko nesmí chybět!

 A tady už vidíte, jak si mobil ze mně dělal prdel a řekl si, že bude fotit hrozně. No co. Tohle jsem dnes ulovila v Lídlu.. Doufám, že ho seženu i jinde, neboť lídl mám nejblíž ve Zlíně a nebudu tam jezdit jen kvůli tvarohu. Je šíleně dobrý, ty kousky ořechů v něm! Uaaa

BeBe sušenky se můžou jít vycpat. Tyto ovesné kokosové sušenky jsou prostě TOP! Rozhodně zkuste:)

O tomhle jogurtu jsem donedávna nevěděla, až když na něj byla sleva v Albertu jsem ho koupila a od té doby už mi nesmí chybět v lednici. Jahodu a borůvku jsem si oblíbila nejvíc, je úžasný, taky určitě zkuste..:)

A to je pro dnešek vše. Přeji krásný zbytek dne!:)
S láskou Vanesa

13 komentářů:

  1. Ahoj zvu tě na svojí první GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html
    Byla bych ráda za tvoji účast. :)

    Milka oreo? :OOO tu chci

    OdpovědětVymazat
  2. Ten jihočeský jogurt je výborný :) mám nejradši boruvku

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mi přijde, že některé holky hrozně POTŘEBUJÍ zrcadlovku, jen proto, že to mají ostatní.. jenže máš pravdu v tom, že někdo ji chce jen aby ji měl, ale fotit s tím neumí.. nevím no..:)

    www.dittag.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. "Blondýna renovuje" haha :D ten tvaroh vypadá dobře!

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám tabulku čoka několikrát týdně, hříšník jsem! :-D
    Hej, náš foťák taky fotí ještě hůř někdy než můj mobil :-D a, že foťák na mém mobilu, to je náladový prevít asi jako ten tvůj :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kokosové sušenky mám strašně ráda, ale skoro vůbec si je nekupuju, neměla jsem je už tak 100 let...nechápu proč! :D A s tou zrcadlovkou...Já třeba nevím jestli "umím" fotit, ale baví mě to a budu se v tom (doufám) zlepšovat :)

    OdpovědětVymazat
  7. pravé aprílové počasíčko, co víc si přát, mám strach co bude zítra :D! jinak oreo čokoláda je bezkonkurenční u nás to je teď těžké sehnat :D!

    OdpovědětVymazat
  8. ten tvaroh musím už konečně vyzkoušet! všichni o něm píšou:)
    oreo jsem ochutnala od kamarádky a u mě stále vede jogrutová milka:D

    OdpovědětVymazat
  9. u nás taky pořád chvíli prší a chvíli sluníčko :D ale hlavně že je teplo :) .. koukám, že jsi vážně šikovná blondýna :D :D ... gratuluji k takové návštěvnosti :) ... ten obložený rohlík! vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super fotky. A s tou šikovností jsme na tom stejně...já vždycky něco zničím, když se to snažím předělat. :D
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat
  11. Emco kokos jsou výborné - absolutní souhlas a myslím, že s tvarohem tě zklamu, mám pocit že Pilos je totiž přímo "Lidl značka" :-)

    OdpovědětVymazat
  12. ten rohlík vypadá dobre, mám hlad! :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^