Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: znovunalezení

pátek 8. března 2013

znovunalezení

Vanesa se po delším týdnu ozývá!
Asi jste si všichni všimli, jak to tu teď zamrzlo. Měla jsem takové to období, kdy jsem vůbec nevěděla co dál, ale nechtěla jsem blog ukončit. Nakonec, když mi Darinka poradila jsem znovu tady :) Snad už podobné pochybnosti mít nebudu :)
Minulý týden jsem měla jarní prázdniny, které jsem víceméně strávila v klidu, spíš jsem byla jen doma a tak. Ve čtvrtek jsem jela s nej kámoškou do Zlína, kde jsem utrácela spíš za jídlo a pití, ale to je jen detail :D O víkendu jsem měla střevní chřipku,takže zbytek prázdnin už jen v posteli, nu, neva.
Tento týden mně hrozně potěšilo to sluníčko, už jsem vytáhla jarní kabátek i tenisky a měla jsem super náladu. Sice se má zase ochladit, ale já si to nechci připustit. Žádná zima. A mráz, ten ať to ani nezkouší. Ha!
Nužeee. Tohle bylo spíše informativní. O víkendu čekejte článeček :)) Ještě tu mám pro vás dvě fotky,které se mi hrozně líbí a já se pro dnešek loučím:)


│nohy, aneb,jediná část mého těla, kterou mám na sobě ráda v souznění s těmato džínama a botama je prostě ááách │ banáno-malinové smoothie v Coffee&Co' restauraci │
Vanesa

8 komentářů:

  1. Ahoj, tak vidim, ze jsi si to uzila skvéle! Jarňáky budu mit akorat teď, a jak na to koukám, tak asi taky budu utrácet za jídlo :-D Jinak krasna barva kabatku :-)

    http://www.nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabát vypadá nádherně! A já taky poslední dobou utrácím dost za jídlo a pití. :)

    OdpovědětVymazat
  3. za tu frázi o nohou bych ti flákla:-* a každé smoothie kde je banán je boží! co kdybys udělala nějaké doma a poslala jej do soutěže?:P
    jsem ráda, že se ozýváš!
    mi Darinku nemít co! :))
    sluníčko těšilo nejen tebe :) snad už bude jen hezky

    OdpovědětVymazat
  4. Mmm smoothie <3
    Nohy máš úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dobře, že si zase tady:) Kabátek má krásnou barvičku a to smoothies bych si dala!:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^