Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: To měl být můj den.

sobota 30. března 2013

To měl být můj den.

Původně jsem Vám dnes chtěla napsat recept, ale mám vykecávací náladu, tak jsem se rozhodla, že vám napíšu deník. Možná toho bude víc, mám toho víc na srdci..:)


Začala bych tím, že dnes se musím začít učit. Chtěla jsem už ve čtvrtek,ale nějak z toho sešlo. Omlouvá mě to, že jsem se včera 3 minutky dívala na učebnici matiky :D Snaha dobrá, ne?:)
Jinak přijely mé kamarádky z Prahy, tak jsem s nimi byla venku a včera jsme zašly na čajík. Já si dala pečený, jahodový se skořicí, mňam! Už jste měli pečený čaj?:)
Fanoušek Biebera se pozná!!!:)
 
Dnes jsem měla být na jeho koncertě ve Vídni..měla jsem to slíbeno..a mamka mi to pak zatrhla..bez důvodu...díky mami :(
 Kamarádka z Prahy byla v Anglii a dovezla mi anglické brambůrky, které jsem včera snědla..!:D Já! (jsem konečně normální?:))....)

Dnes mi udělala velkou radost káva po ránu. Já totiž kávu nikdy nijak nepila a pak mi ve škole začala chutnat za z automatu café+co...no a když jsem si třeba dala kávu doma, tak mi to přišlo hořké a vůbec mi to nechutnalo. Já totiž nějak sladit nemůžu, kvůli cukrovce...no ale sestřička mi dovezla cappucino od nescafé a to byla pecka! budu kupovat,mňami :)

to jsem zase jednou nakupovala :D v poslední době mi moc zachutnaly fazole :) a ten jogurt ve skle je super, jsou v něm i kousky ovoce a to já ráda :)

můj salát...a mrzí mě, jak dopadla ta fotka! no jo, kvalita mobilu+umělé světlo=tohle...ale bylo to super, zkuste to :)
ledový salát, pokrájená cherry rajčátka..následně si uvaříte klasicky sójové nudličky, které pak osmahnete na másle s kari a přidáte hrášek,kukuřici a fazole..noo pak už jsem osolíte, zakápnete oliv.olejem, já ještě přidala lžíci lněných semínek a na vrch lučinu... hotovo :)




nejmilovanější kluk!!
rošťák malý :))

Dnes mě ale překvapili naši, asi je něco osvítilo,ale vaří sójové kostky na zelenině s rýží,což se u nás jen tak nevidí. Takže po dlouhé době dnes jím jídlo,co zbytek rodiny :))

A já se loučím, krásný víkend!
Vanesa

14 komentářů:

  1. fazole jsou super! :) z koncertu si nelam hlavu, tech ještě bude! a obídek si jistě užiješ:P

    OdpovědětVymazat
  2. :-** ty víš <33
    Proč já mám všechno domácí zvířecto v holčičím pohlaví? Pak nemůžu říct, to co ty, grr :-D je to slaďouš, ale :-))
    Ten salát vypadá super ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. taky mi kafe co si udělám doma nechutná :D .. ten jogurt ve skle je fakt výborný :) už jsem ho párkrát měla a strašně mi chutnal :) a ten pejsek je kráásnej!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky nemuzu sladit cukrem, ale miluju stevii..nekso rika, ze ma divnou chut, ale ja ji miluju:) zkus ji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, kde ji můžu sehnat?:)

      Vymazat
    2. Ja ji kupuju ve zdrave vyzive, ale pry je k sehnani v i DM drogerii. Prodava se v prasku, pecickach nebo tekuta.. V Tescu jsem taky videla, ale takovou nic moc znacku, nekdy to je totiz smichane s nejakym obycejnym umelym sladidlem a me prijde, ze to je na chuti znat. Jo a jeste v lekarnach ji maji, urcite vsude:) Doufam,ze ji sezenes:) ja si bez ni jako dia uz neumim predstavit zivot:)

      Vymazat
  5. Jé, sója, taky vegetariánka? Salát náhodou vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Můžu se zeptat na značku toho capuchina? Shanim nejake dobre:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nescafé cappucino :) prodává se v takových krabicích:)

      Vymazat
    2. dik:) zkusim najit:)

      Vymazat
  7. Hezké fotky! :) asi ti to říká hodně lidí, ale máš naprosto úžasný vlasy! Co bych za ně dala! mě se takhle hezky kudrnatí jen v létě, když schnou na sluníčku a zbytek roku je ničím kulmou :D
    Dávám like na gfc (petra lorietta), já na blogu gfc nemám, ale můžeš mi dát like na facebooku, moc to pro mě znamená ;) Předem děkuji! Měj se hezky!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  8. yummy.:)
    Jb<3
    Zvu tě ke mně na giveaway.:)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné fotky! Tak 3 minuty koukání do učebnice je u mě taky maximum...ale jak říkáš, snaha se počítá. :-)

    Facebook

    OdpovědětVymazat
  10. Tak dobrou chuť a hodně štěstí při dalším koncertu:)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^