Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: Tři měsíce s 30 Day Shred

sobota 22. prosince 2012

Tři měsíce s 30 Day Shred

Nějak mi ani nedochází, že už za dva dny to budou tři měsíce, co jsem se rozhodla cvičit a pak jsem přešla i na zdravou výživu. Jako kdyby to bylo včera :)
Už bych se nikdy nevrátila zpátky. Jsem šťastnější, připadám si hezčí.. prostě má to něco do sebe.

 

Nemám odvahu na to, dávat sem mé fotky. Možná, až budu se sebou kompletně spokojená. Zhubla jsem sice, ale to břicho je pořád takové, že se mi nelíbí :)

Ovšem, díky třem měsícům cvičení 30 Day Shred, jsem zhubla 4 kila a celkově to jde na mě vidět, teda alespoň jak říká moje rodina a přátelé.
Jakmile dokončím třetí level, vrhnu se na Ripped in :) Nechci se na to vykašlat. Baví mě to a ještě je stále co zlepštovat.

Něco pro ty, co neví, co to vlastně 30 Day Shred je:

Jde o měsíční hubnoucí program s Jillian Michaels, dnes už slavnou trenérkou a cvičitelkou, která byla sama kdysi.. no, nebyla hubená, ale ona to dokázala.

Na každých deset dnů máte 1 level. Každý je o něco těžší, ale nic se nemění, tzv. systém 3:2:1, což je 3 minuty posilování celého těla, 2 minuty cardia a 1 minuta posilování břišního svalstva. Údajně je tohle nejlepší cesta k hubnutí. :) A můžu to sama potvrdit.

Tohle je prosím, Jillian :)


můj vzor, je úžasná :)


Má ještě jiné cvičení, například cardio kickbox, který jsem si dneska zkusila, je to makačka, ale hrozně mě to bavilo. Víc se můžete dočíst na jejich stránkách: tady :)

A co vy? Máte s Jill zkušenosti? Jak se vám líbí? Pište ;)

Vanesa

15 komentářů:

  1. já jsem cvičila 30 day shred před necelým rokem, a někde v půlce 3. levelu jsem s tím skončila. Navíc jsem necvičila pravidelně každý den a místo činek měla petflašky, takže to nebylo úplně ono :D. Ale tak kilo dvě jsem myslím zhubla. A teď si mě inspirovala, že s tím nejspíš začnu znovu, a pořádně!:))

    OdpovědětVymazat
  2. týjo, gratuluju, že už to cvičíš tak dlouho! :)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem také chtěla začít cvičit, ale nějak z toho sešlo. mám teď moc práce, moc pohybu jiného. jezdím na koni, denně naběhám a nachodím několik desítek kilometrů, takže cvičení teď musí počkat :) ale tobě držím palce, je paráda, že cvičíš tak dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ripped jsem párkrát cvičila 1.level a strašně mě to bavilo! ten musíš vyzkoušet ;)
    já ti závidím, že si to dokázala, já se zatím cítím "krásná" i s tímhle mým způsobem života :D a já vím, prostě vím, že se mi to jednou vymstí, ale to už, pak bude jen a jen moje chyba a pak bude na čase udělat to co ty, ale do té doby, si můžu dál nadávat, že jsem línější než veš :D spíš jsem se naučila (což je špatně se to učit, ale co se mnou taky, že jo :D) se místo zkoumání v zrcadle se na sebe usmát a říct si, že jsem krásná...teda mám pocit, že to funguje :D chvílema si to i myslím :D (asi)
    a přeju ti, ať ti to dlouho vydrží, aby jsi se cítila pořád spokojená a tvoje tělo se ti líbilo :) si krásná, mladá, brzo hnědovlasá holka, která má na to mít krásnější postavu a cítit se skvěle! <3
    Krásné Vánoce Vanesko! :*

    OdpovědětVymazat
  5. říkám ti, že s tím záchodem nekecám...fakt to pro mě byl děs a hrůza, šíleně jsem se bála, že tam ten dědula bude :D ach, chci zpátky ty časy <3 :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jé taky jsem to cvičila ale skončila jsem u konce 2. levelu- už mě to nebavilo. Ale cvičím od ní něco jiného- je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  7. jillian není můj šálek kávy, ale každému vyhovuje něco jiného :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já s ní začala v pátek a asi ji jednoduše miluju... je mou velkou oporou a inspirací... taky sem nebyla hubená, ani teď ještě nejsem uplně spokojená.. ale tajně si přeju a doufám, že se mi s ní podaří začít se mít aspoň trošku ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Závidím, že si to vydržela tak dlouho :-). Jillian je úžasná, od nového roku s ní chci opět začít, tak snad budu mít tak pevnou vůli jako máš ty. Jinak máš krásný blog :-)

    OdpovědětVymazat
  10. 30 dní s Jillian jsem už znala a jednou zkoušela,bohužel jsem to po týdnu a půl nedokončila,jelikož jsem nastupovala na střední a na intr,takže tam na to opravdu nebyl čas a nálada :)
    Teď jsem si říkala,že bych to po Vánocích zase mohla zkusit :)
    Ale opravdu říkám,že je to mazec,větší namáhačku jsem moc nezažila :D

    OdpovědětVymazat
  11. s Jillien jsem poprvé vydržela cvičit jen do 2levelu :( ale je to super :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  12. Jillian je hrozne super. 30DS som skončila a som rada, že som začala posunulo ma to dalej:)

    budem rada, keď sa prídeš pozrieť:)↓

    + práve u mňa prebieha aj giveaway, tak sa môžem zapojiť a skúsiť šťastie:)

    nati

    OdpovědětVymazat
  13. je to super, ale na youtube jsem našla jen 1. level...ty máš koupené své dvd nebo taky někde na netu? :-)

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^