Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: Lak na nehty-Yves Saint Laurent

úterý 20. listopadu 2012

Lak na nehty-Yves Saint Laurent

Ahoj!:) Dnes mám pro vás recenzi, tak snad se bude líbit. Ještě než o ní začnu psát, tak jsem jen chtěla ve zkratce říct, že už je mi fajn a dneska jsem se vrátila do starého režimu a zase cvičím, aaach!:) Dnes jsme také psali čtvrtletku z matiky, měla sem fakt obrovské nervy. Známku ještě nevím, ale jsem si jistá, že mám vše dobře vypočítané, tak uvidím. Ve čtvrtek mě čeká opravka z francouzštiny a ICT, držte palce!:) A abych nezapomněla, mám pro vás nachystaných spooousty článků, tak se těšte!;)

Tento lak už je "dědeček"! Dala mi ho moje babička (dříve si potrpěla na tyto značky, prázdné flakónky od chanelu a jiné značky u ní najdete vždycky) a lak už je starý určitě tak 7-10 let. Ovšem, pořád má krásný odstín, nevysychá, no prostě.. Tady jde ta značka vidět. :)

Yves Saint Laurent nezklamal a tento lak
-rychle zasychá
-má krásný odstín (na fotce po 2 vrstvách)
-i po zažítých letech nevyschnul
-dlouho vydrží
Ovšem, už ho nejspíš neseženete, určitě né přesně tento, ale už jsou určitě novější tipy,ale já se s ním musela pochlubit.. :)
  Tak se mějte krásně,ahoj!

Vanesa

15 komentářů:

  1. Lak vypadá moc pěkně, od týhle značky lak nemám. Pěkná recenze a díky za milé komentáře a za to že mě sleduješ. Tvůj blog se mi taky moc líbí a taky se stávám čtenářem :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barva. A je neuvěřitelný, že drží takhle dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  3. ta barva je naprosto úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasná barva!! :-Q____ A ty se učíš francouzsky? Fíha, závidím :) Taky bych chtěla :) Já kecám jen anglicky a od září se trápím s něminou :D :/

    OdpovědětVymazat
  5. Lovely color and manicure) well done!!! Nice post, thank you for share!
    Have a fabulous time!

    Best wishes, Alexandra
    www.svetusvet.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. To je krásná barvička:) Neuvěřitelný, že ještě nevyschnul! Taky bych chtěla vlastnit něco od Yves Saint Laurent..Jinak dobře, že už je ti líp:) A na písemky držím palce!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Máš krásnou délku nehtů:) a ta barva je úžasná;)

    OdpovědětVymazat
  8. teda to docela koukám, že vydržel takhle dlouho a pořád se s ním dá lakovat! Je to pěkná barvička! Snad jsou i dnes takhle kvalitní - to by se pak opravdu vyplatilo si ho koupit :)

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně hezká barva :)
    Zapomněla jsem se stát followerem, tak už jím jsem :)

    OdpovědětVymazat
  10. držím palce nech ti tie všetky skúšania a testy dobre dopadnú :) my sme tiež písali z matiky a úplne som už mala nervy v koncoch síce som to tam kúsok pomiešala :D ale aspoň mám dvojku no :) a lak vyzerá zaujímavo má príjemný odtieň, i keď ja si moc nechty nelakujem vlastne skoro vôbec :D nemám nato nejak nervy sa stým hrať :D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^