Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: It's friday? Yeah!

pátek 30. listopadu 2012

It's friday? Yeah!

Ahojte!
Kvůli blbé škole nemám vůbec čas něco napsat, jen se šrotím a pak se odreaguji u filmu a jdů spát, takže úžas. Ještě, že začíná víkend a já se vám můžu věnovat.
No, takže, co je novýho. Třídní mě nesnáší. Mám průser za to, že jsem se v hodině zasmála (jojo, to je přeci úplně normální, že jo), tváří se na mě, jak kdybych jí bůhví jak ublížila.. Upřímně, nekomentuju to, protože by jste se divili, jaký mám krásný slovník ;D.. Jsem vlastně v tercii a já chtěla vždy po kvartě jít na střední jinam, ale furt jsem přemýšlela, jestli to fakt udělat a po tomhle..jo, fakt odejdu, na to já nemám :)
Co se týče známek, tak to je celkem fajn. Potěšila mě češtinářka, měla jsem jednu z nejlepších slohovek, takže super :)
Jak strávím víkend?
Shrňme to v bodech.
•čtení HP-tomu se budu nejvíc věnovat :D Ještě jsem ty knížky nečetla a půjčila jsem si první tři díly od spolužačky, tak mám co dělat :)
•úklid pokoje
•vytřídění oblečení
•učit se
A to je asi tak všechno. Nic zajímavého, ale na ty knížky se děsně těším.
Tak a aby nebyl ten článek takový nudný, mám tu pro vás pár fotek a animací (Dari, díky za tip na stránky) :D

(na téma: to je pátek? JOOOO!:D...)

radost z výhry v giveaway (lak na nehty Chanel).. -ano, nosím brýle, teda jen večer, přes den čočky:D


  



 Hezký víkend!
PS. mám pro vás nachystanou recenzi, těšte see!;)
Vanesa



17 komentářů:

  1. Držím palce v škole ;) Ja chodím tiež na gympel, ale už len dva roky k maturite chvalabohu :D a kam sa chystáš na strednú ? :)
    Inak máš nádherné vlasy ^^

    OdpovědětVymazat
  2. Ty animace jsou boží! jsi úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  3. nemáááš zač! :D
    si střelená! :D
    Na recenzi se těšíím! :) a užij si víkend :)
    Pé es: to s těma učitelem známe, víš mého matikáře, ne?

    OdpovědětVymazat
  4. Super animace :-) A gratuluji ke slohu!

    Hezký víkend!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. Taky nemám vůbec čas na nic hele, takže jsme dvě..:)
    JInak, dobrý animace :D

    OdpovědětVymazat
  6. Můžu ti říct, že přecházení na jinou školu je úplně k ničemu:) Na každé škole se najde učitel, který bude mít ustavičně blbou náladu. Teda já zrovna to mám na střední celkem v klidu, ale až po tom co se třídní trochu uklidnila:D Na co bude recenze?:)
    Opravdu se mi líbí tvoje vlasy, vypadáš úplně jak Baby z hříšného tance, krása:))

    OdpovědětVymazat
  7. já vím, že toho pečiva je dost :/ zrovna včera jsem to s tím fakt přehnala, ale k večeři doma nebylo nic jinýho. Jindy jím pečivo jen k svačinám, protože mám ve škole vždycky strašnej hlad a domu přijíždím domu často až v 6, takže potřebuju mít s sebou i odpolední svačinu a kdybych si vzala třeba jen jogurt, tak by mě to nezasytilo a hned bych si šla koupit něco nezdravýho :/ A 30 Day Shred jsem už cvičila ;) někdy na jaře, to mi taky pomohlo shodit asi 3kg a nabrat nějakou svalovou hmotu, ale moc mě to nebavilo :( uvažuju o tom že bych s tím zase začala, ale nechce se mi každý den cvičit to samý ;)



    A s tou třídní mě to mrzí :/ taky jsem zažila, že na mně byli někteří učitelé zasedlý, ale to bylo na základce. Od tý doby co chodím na střední si mě spíš učitelé vážej, protože nás je jen 5holek ve třídě a 22kluků :D .. A ty fotky a animace jsou super! :) hlavně ta první animace :P .. máš úžasný vlasy! moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta první animace je úžasná! :D Musím se přiznat, že HP jsem taky ještě nečetla. Vlastně ani nevím, jestli mě to láká. Kamarádky jsou tím dost poblázněný. Já teda strašně narychlo četla první díl, protože jsem ho potřebovala do čtenářského deníku. Ale vážně to bylo tak narychlo, že jsem to ani moc nevnímala. Každopádně nemám pocit, že by mě to nějak extra chytilo...

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se mi zdá, že můj třídní mě moc v lásce nemá. Když třeba máme třídnickou a řikáme své názory a já něco povim, zdá se mi že mě igonruje, protože se na mě tak debilně podívá, udělá xicht a koukne jinam:D// A není to všechno, celkově je na mě vysazenej:D Ale přece si ještě víc nenechám zkazit chut chodit do školy, žejo:D)) Jinak ta první animace je super!:D))

    OdpovědětVymazat
  10. Ta první animace je nejlepší!:-D A třídní neřeš!Hlavně, že se ti povedli slohovky!:) A až si uklidíš svůj pokoj, tak klidně můžeš uklidit i můj:-D už by to potřeboval:-D

    OdpovědětVymazat
  11. tá animácia je fakt najlepšia! :)

    OdpovědětVymazat
  12. animace je vtipná a na fotkách ti to moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  13. taktiež chodím na gympel síce už by nemalo nejaký zmysel pre mňa meniť školu, odbijem si tam ten posledný rok a pol a adios :D ale ináč kebyže som v nižšom ročníku hneď by som to zmenila...akurát začo som rada je, že máme ozaj kvalitnú profesorku nemčiny čo by na nejakej obyčajnej strednej bolo asi vzácnosť...
    ináč podarené animácie a tie tvoje vlasy, síce si svoje žehlím také vlny by som teda brala ;D

    OdpovědětVymazat
  14. Ty animace jsou úžasný, hlavně ten pátek, super nápad :-D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^