Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: A kam dál?

úterý 13. listopadu 2012

A kam dál?

Ahoj!
Tak jo, konečně mám chvíli čas se vám ozvat. Mám toho celkem dost do školy, čtvrtletí už je skoro tu, to znamená samé písemky, zkoušení, testy.. Ještě si musím vždycky zacvičit, pak jsem hrozně unavená z toho všeho, takže prospím i půlku odpoledne. Nezdá se to, ale pak už je zase konec dne.
Jsem v osmičce na osmiletém gymnáziu, ovšem, vždycky jsem plánovala jít na střední někam jinam, už s nějakým oborem. A jelikož už se to blíží a ono to rychle uteče, už se začínám dívat, kam bych pak chtěla jít.. No jo, jenže já nemám vůbec představu a když už najdu něco dobrýho, tak je to v Praze, jasný, přes celou republiku. Bude to ještě sranda.
Vánoce se kvapem blíží, představte si, že u nás v Albertu už mají stromeček a prodávají tam cukroví, je to tak i u vás? Možná je to brzy, možná ne, ovšem, ani mi to nedochází. Ještěže už zbývá jen pár dárků a mám vše nakoupené.
A to je u mě snad všechno, co je nového. :) Mám už nápady na nějaké články, tak snad se tu alespoň jeden z nich tento týden objeví.
Mějte se!
Vanesa



12 komentářů:

  1. No u mě ve městě už je v obchodech nějaký ten týden vánoční výzdoba :D. Radši to ignoruji nemám ráda komerci ohledně Vánoc. Během příštího měsíce čekám Velikonoční výzdobu... :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tady ve Španělsku taky už začínají zdobit a vypadá to tak trochu divně, když je venku 20 stupňů, ale zase díky za ně! :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. co ti na tom přijde tak moc sladkého? :)
    u nás jsou vánoční věci v krámech už od poloviny září...
    s výběrem školy nespěchej,ať pak nelituješ

    OdpovědětVymazat
  4. myslím, že by sis mohla vybrat třebas školu, kde na tom až tak moc nesejde, třeba normální gympl, bez zaměření, bez oboru..pak budeš mít ještě 4 roky na to, si rozmyslet, co bys chtěla dělat:)
    já už mám trochu jasno, chtěla bych být něco jako architekt/designér, prostě vybavovat baráky nebo třeba mít obchod s nábytkem, a tak:)) a třeba jedna moje kamarádka, Eliška, tak je na střední, tuším ve třetáku, a ještě vůbec neví, co by chtěla dělat, jo, a to za rok maturuje :D ale ty si určitě něco vybereš, ještě na to máš rok čas:))
    čtvrtletí zvládni, ale jak tě znám, tak určitě zvládneš, ty jsi šikulka:) držím ti palečky, ať máš jen samé dobré známky a samé úsměvy na tváři :*
    ps. na fotce ti to moc sluší, jsi úžasné děvče <33.

    OdpovědětVymazat
  5. Já ani nemusím prospat půlku odpoledne a i tak je hned večer :(
    Hlavně se musíš rozhodnout dobře. Já jsem například narazila na školu, na kterou bych chtěla jít pozdě. Ale zase na druhou stranu, nejsem si jistá, co chci v budoucnu dělat, takže nelituju, že jsem šla na gympl (kromě toho, že je to tam strašně těžký! :/)
    Ještě pár dní a bude jen měsíc do Vánoc! Touhle dobou se obvykle strašně těším na sníh, vybírám dárky a nemůžu se Vánoc dočkat, ale teď? Sotva mi dochází, že je podzim!

    OdpovědětVymazat
  6. U nás už je od začátku listopadu vánoční výzdoba!:-D A já si školu vybrala až na poslední chvíli a teď toho celkem lituji, protože jsem se moc nefrefila:-D Takže nespěchej a pořádně to promysli:) Jinak na té fotce ti to moc sluší!:) Budu se těšit na nové články!:)

    OdpovědětVymazat
  7. podľa mňa to zasa nie je až tak skoro, však sú skoro o mesiac tie Vianoce :) tak to aby potom ešte aj tie zľavy pred Vianocami stihli dať alebo čo :D proste komerčnosť

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky..hezký blog:) Zvu tě k sobě na giveaway o výrobky Sephora
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj:) Pamatuju si jak jsem uvažovala úplně stejně jako ty, co se střední školy týče:) v osmičce máš ještě čas nad tím uvažovat, akorát si hlídej známky to je vše. Já jsem si v osmičce myslela, že půjdu studovat sociálně-právní činost (menší zkrat:D) a nakonec jsem stejně skončila u úplně jiného oboru:) jde o to vybrat si školu, kde jsou předměty, které ti nejvíce jdou a baví tě. Já jsem prvním rokem na hotelovce a baví mě to. předměty které nesnáším (fyzika, chemie, biologie, dějepis) budu mít jenom jeden rok a pak už zbydou jen předměty co mě baví:)
    Jo, v albetě už je taky vánoční stromeček, ale takový nijaký.. papírové ozdoby a cukroví mi teda nikdo nenabídl:(:D
    Přeju ti hodně štěstí se čtvrtletkama:)

    OdpovědětVymazat
  10. jojo, já jsem teďka v devítce a už mám celkem jasno kam bych chtěla na střední (gympl), ale jenom doufám, že se tam dostanu no.. sakra, já ještě nemám koupený ani jeden dárek :D

    OdpovědětVymazat
  11. mne ostáva už len rok do maturity a absolútne netuším čo so sebou, tiež som na gymply takže tých možností čo robiť je síce dosť, ale zároveň tak málo :D

    a inak tu tiež už svietielka sú vyvesené, stromčeky svietia :D no proste atmosféra jak má byť :)

    OdpovědětVymazat
  12. Beautiful photo!!! would you like to follow each other?
    Besos, desde España, Marcela♥

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^