Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: Nová malá kapitola

pondělí 29. října 2012

Nová malá kapitola


Není to sice nic extra, ale já bych to mohla zařadit jako takovou malou novou kapitolku v mém životě. Začala jsem jíst zdravě.
Už přes měsíc cvičím a ještě to chtělo udělat něco a právě dnes jsem s tím tak nějak začala, ale musím si na to pomaličku zvykat. Je to fajn pocit.
Taky jsem si na youtubu našla další cvičení, nějaký POP Pilates, tak zítra to zkusím.
Je to nezvyk, já, která se dřív ráda ládovala čokoládovými muffiny apod, jím zeleninu a cvičím. Ale už teď cítím ten super pocit! :))

Můj dnešní jídelníček:
Snídaně:
2 oplatky Bebe dobré ráno
bílý jogurt
kiwi
Svačina:2 mandarinky
Oběd:cizrnový salát s čínským zelím, pečivo
Svačina:kousek červené papriky, bílý jogurt
Večeře:kaiserka namazána sýrem gervais, rajče

+jsem si před chvílí dala čokoládovýho piškotíka, moji omlouvou ale je nízký cukr (cukrovka)

Za všechny typy, rady a recepty moc děkuji jedné mé velmi oblíbené blogerce, Kamči Hrbáčové :)))
Krásný zbytek dne!
Vanesa :))

13 komentářů:

  1. to souhlasím, my jsme tam navíc registrovaní jako nějaký VIP zákazník, ale taťka vyhodil kartičku se slevami na podzim :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se snažím jíst zdravě, ale moc se mi to nedaří :(

    OdpovědětVymazat
  3. jé, děkuji moc Van!:) asi začínám být slavná blogerka no :D né, prostě jsem si zase založila blog, říkám, zkusím to, a zatím mě to baví, tak snad mi to vydrží:)
    ty máš úplně boží blogspot, určitě to tu budu navštěvovat často! když už si denně nepíšeme, tak aspoň se jednou za čas dozvím nějaké novinky!:))
    tak to jsi fakt osoba s hooodně pevnejma nervama, já už jsem se pokoušela jíst zdravě kolikrát, ale nikdy jsem to nevydržela dýl jak den, tak ti přeji, ať se ti to daří, je to hodně o trpělivosti! ale věřím, že ty to dokážeš!;)
    oj, čokoládový piškotík <33. to je taková ňamulina :D !!! hned bych si dala taky! :D
    tak až si najdeš chvilku, napiš mi na fb, co je nového, jak se ti vede a tak!:) nebo ti napíšu já :D to už je fuk :D ale musíme někdy pořádně pokecat!! já teď nevím, kam dřív skočit, furt se učím, to jsem teda zvědavá, co budu dělat na střední :O
    tak se měj krásně, a určitě tu v brzké době zase čekej moji návštěvu! :))

    OdpovědětVymazat
  4. já a moje zdravá strava :D nic, nic a velké nic...hodně řečí a málo věcí co proto dělám :D ale zatím mi tahle moje čokocukro dieta vyhovuje, takže..:D uvidíme, kdy začnu makat nu :D a tobě držím všechny palce co mám (i ty co nemám, hihi), aby ti to nadšení ze zdravějšího stravování neopadlo a bavilo tě to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a nevím no jestli jsi mi to říkala, ale poslouchá se to dobře! takže můžeš klidně pokračovat :D néé, děkuju moc :* ty taky!!!

      Vymazat
  5. tak o tohle už jsem se pokoušela tolikráát neúspěšně:D jeden den si řeknu "tak a budu jíst zdravě!" další den vidím čokoládu a je to v prdeli :D. obdivuju tě, že to tak zvládáš :)

    OdpovědětVymazat
  6. mňam to vypadá skvěle!
    http://bit-ofme.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Oooou to jě úžasné! Právě na svém blogu též plánuju jídelní update, trochu si teď ujíždím na zdravé výživě a velmi mi to vyhovuje:) Přeju hodně sil a nepovoluj, opravdu to za to stojí:)

    OdpovědětVymazat
  8. Senzační inspirace...odhodila jsem po přečtení článku svou čokoládovou tyčinku a medový perník a zítra začnu mlsat zdravě ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se snažím:) Tak ať ti to vydrží!:)

    OdpovědětVymazat
  10. Kéž bych měla taky takovou výdrž! Zdravá strava mi dýl než dva dny nevydrží :D

    OdpovědětVymazat
  11. Vyzerá to zdravo, ale predsa chutne! :))

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^