Butterfly Landing On Pointer Dokud dýchám, doufám: 6.10 - Chci zpátky do první třídy...

sobota 6. října 2012

6.10 - Chci zpátky do první třídy...


Ahoj..
Moc mě mrzí, že jsem se vám celý týden neozvala a nepřidala žádný článek, ale škola mě dost vyčerpává. Přijdu domů ze školy, naučím se pak už mám náladu jen hledět na seriály, tak se omlouvám, ale napravím to!:))

Ještěže jsme se včera neučili a jeli jsme na koncert. Byl na téma "Baroko" a můžu říct, že z několika těch koncertů a divadel na kterých jsme byli jsem tento dokázala poslouchat a bavil mě. Taky jsem si užila rozchod, ačkoliv jsem se s mou nej kámoškou a nej kámošem totálně přejedli v KFC¨, tak jsme se dost nasmáli a byla sranda :)..

Co se týče mně, tak je to takové.. Noo. Hrozně mě štve, že si nemůžu nic koupit na sebe, ale jelikož ještě nemůžu chodit na brigády a peníze se mi teda do rukou hrnou naprosto "šíleně", tak už musím šetřit na dárky na Vánoce. No, neva. Pak si to vynahradím! ;)


nejvíc pohodový song!:))

ALIX


6 komentářů:

  1. Co by sis dala k snídani? :P
    Ráda ti něco udělám. Když mě pak pochválíš!!! :D
    Dělám si srandu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. čo ty vieš,možno aj ty dostaneš také super darčeky na Vianoce že ti už len tie všetko vynahradia:)
    A pri príležitosti tretích narodenín môjho blogu ťa pozývam na historicky prvú giveaway:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. k nadpisu, já bych ani do první třídy nechtěla, při představě dalších 9.let se mi dělá zle.. :D ale to jak tam ti prvňáčci počítají třeba 5+1 a napíšou tam třeba 7, to bych taky chtěla takové učivo..:))
    no to baroko by mě taky bavilo, my měli tu nejnudnější cestovatelskou přednášku ever, tam všichni spaly, mi bohužel nemohly, protože za náma seděli šestáci a ty se tam furt smály, kecali a my jsme tam na ně furt jenom nadávali, říkali jim, že jestli nepřestanou tak už se vážně zvednem, jsme tam z nich byli totálně s nervama v kýblu :D až když jsme se na ně z holkama otočili všechny najednou tak dali pokoj...parchanti malý...:D

    OdpovědětVymazat
  4. nápodobně :D taky jsem teď moc nestíhala skrz školu :D

    OdpovědětVymazat
  5. škola je největší žrout času a na já na ní ve svým volnym čase kašlu, když to teda jde:D

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za Vaše komentáře! :) ^^^